Agrarisch

Stal bouwen? Heeft u bouwplannen en zoekt u een agrarisch bouwbedrijf die met u meedenkt? Welkom bij HBE Bouw!

Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen voor de agrarische sector en zijn echte specialisten op het gebied van de agrarische bouw. Naast onze bekendheid om hoogwaardige hallenbouw zijn we al weer jaren een begrip in de agribouw en daar zijn we trots op. Wij werken met een enthousiast team van gekwalificeerde collega’s en gaan uitdagingen niet uit de weg.

Tijdens het bouwproject hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij begeleiden het agrarische bouwproject van A t/m Z. Dankzij de korte communicatielijnen blijft u nauw betrokken bij het proces. Daarnaast hanteren wij snelle bouwtijden en een concurrerende prijs/kwaliteit-verhouding.

HBE bouwt uw:

Landbouwloods / Veestal / Stallencomplex / Jongveestal / Ligboxenstal / Kalverenstal / Koeienstal / Varkensstal / Kippenstal / Pluimveestal / Opfokstal / Manege / Enzovoorts…

Naast de nieuwbouw van uw stal kunt u bij ons ook terecht voor verbouwingen, renovaties en aanpassingen aan uw huidige stal. Van verbouwing en renovatie tot onderhoud en nieuwbouw. Van groot tot klein agrarisch bouwproject. Bij HBE agrarische bouw bent u altijd op het juiste adres. Wij bouwen voor diverse doeleinden en alles op maat.

Of het nu om de bouw van een stal of hal gaat… stallenbouw en hallenbouw. Daar is HBE Bouw in thuis!

Kijk voor een indruk van ons werk ook eens bij gerealiseerde projecten.