Utiliteit

Hal bouwen? Heeft u bouwplannen en zoekt u een betrouwbaar bouwbedrijf voor uw pand? Welkom bij HBE Bouw!

Wij zijn een vakkundig en daadkrachtig bouwbedrijf en dé specialist in het bouwen van bedrijfshallen, hallenbouw en loodsenbouw. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van diverse bedrijfspanden en zijn thuis in alle aspecten van de hallenbouw. We bouwen hallen en bedrijfspanden van grote én kleine oppervlaktes, van bedrijfshal tot bedrijfsverzamelgebouw en van productiehal tot loods. Wij zijn landelijk actief en bouwen zelfs buiten Nederland.

We denken met u mee en begeleiden en adviseren u gedurende het gehele proces van start tot aan de oplevering. Ook staan we bekend om onze snelle bouwtijden. Daarnaast maken wij als hallenbouwers gebruik van hoogwaardige materialen en bieden wij u een concurrerende prijs kwaliteit verhouding.

HBE bouwt uw:

Bedrijfspand / Bedrijfsruimte / Bedrijfsunit / Bedrijfshal / Kantoorpand / Loods / Magazijn / Productiehal / Sportschool / Sportcomplex / Verzamelgebouw / Werkplaats / Winkel / Enzovoorts…

Naast de nieuwbouw van uw bedrijfspand kunt u bij ons ook terecht voor verbouwingen, uitbreidingen en aanpassingen aan uw huidige bedrijfsruimte. Van verbouwing en renovatie tot onderhoud en nieuwbouw. Wij hebben zelfs ervaring met binnenafbouw en binnenafwerking en monteren onder meer gipswanden en systeemplafonds. Kortom… bij HBE Bouw bent u altijd op het juiste adres. Wij bouwen voor diverse doeleinden en alles op maat.

Of het nu om de bouw van een hal of stal gaat… Hallenbouw en stallenbouw, daar is HBE Bouw in thuis!

Kijk voor een indruk van ons werk ook eens bij gerealiseerde projecten.