Opslagloodsen

Bent u van plan een opslagloods te bouwen? HBE Bouw heeft veel ervaring in de agrarische sector. Zo bouwen wij loodsen waarin u graan, aardappels en overige landbouwproducten kunt opslaan. Maar ook voor werkvoertuigen bouwen wij uitstekende opslagloodsen.

Stalen opslagloodsen

Stalen opslagloodsen hebben een groot voordeel. De bouwtijd is vele malen korter dan wanneer de opslagloods van steen en beton gemaakt wordt. En daar profiteert u van. Bovendien zijn er geen zware funderings- of constructiewerken nodig. Zodra u ons inschakelt, kunt u binnen no-time gebruik maken van uw gloednieuwe opslagloods. Wij werken altijd in de zevende versnelling. En dat tegen een zeer goede prijs.

Maatwerk loodsen

Wij maken alles op maat. Uw opslagloods wordt helemaal naar uw wensen samengesteld. Wij adviseren u graag, zodat we samen tot de beste oplossing komen. Onze opslagloodsen zijn daarnaast erg sterk en wind- en waterdicht. Omdat wij alleen werken met onze eigen medewerkers en vaste leveranciers, weten wij precies welke kennis en kunde wij in huis hebben. Daarom kunnen we u snelheid én kwaliteit garanderen.

Verbouwen of renoveren

Is uw opbergloods toe aan een verbouwing of renovatie dan bent u bij HBE Bouw aan het juiste adres. Zo adviseren wij graag wat de mogelijkheden zijn voor het renoveren of verbouwen van uw loods. HBE Bouw is in bezit van een 3D scan waardoor wij ook beeldmateriaal kunnen maken van uw huidige pand en zodoende kunnen bekijken welke materialen er hergebruikt kunnen worden om de vernieuwede loods zo duurzaam mogelijk aan te kunnen pakken. Op het moment dat wij materialen opnieuw kunnen gebruiken is er spraken van een circulaire bouw. Dit heeft een positieve invloed op de toekomst.

Projecten

Wilt u onze projecten zien? Bekijk hier een aantal opslagloodsen die wij gebouwd hebben. Neem voor meer informatie contact met ons op om al uw mogelijkheden te bespreken.