Stallencomplexen

Wilt u een stallencomplex laten bouwen? Wij weten wat u nodig heeft. Door onze jarenlange ervaring bouwen wij stallencomplexen van kwaliteit. Hoe het complex eruit ziet, is geheel afhankelijk van uw wensen en het soort dieren dat u heeft. Daarom gaan we graag met u in gesprek.

Hedendaagse eisen stallencomplexen

Van lichtinval tot ventilatie, wij weten waar we over praten. En natuurlijk zorgen we ervoor dat uw stallencomplex voldoet aan alle hedendaagse eisen. De voorbereiding wordt gebaseerd op praktijkervaring in de agri sector. Uw aanspreekpunt heeft ook jarenlange ervaring in het bouwen van diverse soorten stallen. Zo hebben wij al veel veehouders en akkerbouwers geholpen aan de mooiste stallencomplexen en opslagloodsen.

Paardenstallen

Een stallencomplex wordt het meest gebruikt voor paarden. Een paardenstal vraagt vaak om veel mogelijkheden, zoals een rijhal, een kantine en de stallen zelf. Wij weten wat paarden, ruiters en eigenaren van stallencomplexen eisen aan comfort, veiligheid en ruimte. Zo is de lichtinval erg van belang voor paarden en een ruime in- en uitloop biedt de ruiters extra gemak. Ook kunnen wij u adviseren in de inrichting van de stallen en eventueel rijhal.

Projecten

Bekijk hier een aantal stallencomplexen die wij gebouwd hebben en neem contact met ons op voor meer informatie.